Netlens.se

?27372;130;1921;0;42556 - Netlens.se

Detta företag grundades år 2005 i Sverige och har både sitt kontor och lager i Stockholm. Affärsidén bygger på att leverera kontaktlinser billigt och enkelt via Internet. På grund av låga omkostnader och en stor omsättning håller de riktigt låga priser jämfört med en optiker. Enligt Netlens själva kan deras kunder spara nästan 70 % genom att handla sina kontaktlinser genom deras hemsida. Utöver ett bra sortiment av kontaktlinser erbjuder de alla tillbehör du kan tänkas vilja ha till dina linser. De garanterar att alla deras produkter är originaltillverkade alltså får du samma lins där som hos din optiker.

Något som är helt unikt för Netlens är att du kan hämta dina produkter direkt hos deras lager på Thorildsplan i Stockholm om du har bråttom. Alltså slipper du då vänta på att få leveransen till din brevlåda om du bor i Stockholm. Du som är kund hos Netlens har alltid full returrätt i två veckor efter ditt köp. De har stort kundfokus och fått väldigt bra betyg av tidigare kunder.

Prisnivå

Endagslinser från 129 kronor

Månadslinser från 183 kronor

Dygnetruntlinser från 244 kronor

Färgade linser från 129 kronor

Toriska linser från 187 kronor

Progressiva linser från 249 kronor

Frakt

Fraktkostnaden är 39 kronor och paketet skickas med postpaket. Leveranstiden beräknas vara mellan 4-10 dagar om du inte hämtar vid deras lager.

>> Kontaktlinser online – Svensk butik med låga priser