Lenson.com

LensOn.com har sitt säte i Stockholm, Sverige och säljer kontaktlinser online. De grundades 2004 med affärsidén att erbjuda sina kunder marknadens smidigaste och mest prisvärda alternativ när det gäller kontaktlinser.

LensOn har bara originaltillverkade linser i sitt sortiment och behörig personal med både optikerkompetens och kontaktlinsbehörighet. På grund av detta kan du alltid vara säker på att företaget hanterar produkterna på rätt sätt. Deras kundfokus är stort vilket märks väl på de förmånliga erbjudanden och kampanjer de ger sina befintliga kunder. Även LensOn har en ”nöjdhetsgaranti” vilket gör att du får pengarna tillbaka om du ändå inte skulle vara nöjd. Genom att de samarbetar med olika optiker i hela landet kan de erbjuda dig som kund möjligheten att boka synundersökning via hemsidan. Hela två år i rad har de fått en utmärkelse som heter ”Årets E-handlare”, 2007 och 2008.

Prisnivå

Endagslinser från 139 kronor

Månadslinser från 197 kronor

Dygnetruntlinser från 249 kronor

Färgade linser från 237 kronor

Toriska linser från 229 kronor

Progressiva linser från 267 kronor

Frakt

Fraktkostnaden är 39 kronor och paketet skickas med postpaket. Leveranstiden beräknas vara mellan 1-2 dagar om linserna finns i lager, annars 3-5 dagar.

>> Köp linserna på nätet – just nu Prova på-rabatt!