Lensway.se

// <![CDATA[
var uri = 'http://impse.tradedoubler.com/imp?type(js)g(16606146)a(1910387)' + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write('’);
// ]]>

En av de absolut ledande aktörerna på marknaden i Europa när det gäller att sälja kontaktlinser på nätet är Lensway. Enligt dem själva erbjuder dem dig det allra bekvämaste sättet att köpa kontaktlinser på. Detta jämfört med att bli ordinerad en medicin av läkare som man sedan måste hämta på ett apotek. De säljer endast original produkter, inga billiga kopior, de kan dessutom alltid garantera att du får samma kontaktlinser som du får hos din optiker.

Skillnaden är att du får dem betydligt billigare, snabbare och lite enklare. Utöver att Lensway säljer kontaktlinser säljer de även glasögon och linstillbehör. Bor man i Stockholm kan man även boka tid för en synundersökning genom deras hemsida. Detta eftersom de har ett samarbete med ett företag som heter Memira. Memira är ett marknadsledande företag i Norden när det gäller ögonlaser och optiker med specialkompetens.

Lensway har alltid dig som kund i fokus och de erbjuder låga priser, snabb leverans, mängdrabatt och har dessutom en ”nöjdhetsgaranti” som gör att du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.

Prisnivå

Endagslinser från 135 kronor

Månadslinser från 102 kronor

Dygnetruntlinser från 584 kronor

Färgade linser från 155 kronor

Toriska linser från 277 kronor

Progressiva linser från 255 kronor

Frakt

Fraktkostnaden är 49 kronor och paketet skickas med postpaket. Leveranstiden beräknas vara mellan 2-5 dagar.

>> Köp dina linser på Lensway