Lensia

Företaget Venditum Group AB som är det företag som står bakom sajten Lensia.se har en vision, det är att skapa en ny dimension vad det gäller att handla linser på nätet. Målet är att alltid kunna leverera en trygg, snabb och enkel E-handel. På Lensia.se kan du handla av alla de kända varumärkena på linser. Dessutom har de avtal med de största och mest välrenommerade linsleverantörerna; Johnson & Johnson, Bausch & Lomb, CIBA, Vision & CooperVision. Inom området skötsel av linser kan du även hitta det välkända märket Alcon.

Lensia har en bra affärsidé; ”Snabba linser till låga priser. Vi gör det enkelt att se klart!” Något man märker ganska snabbt är att de inte har några problem med att leva upp till detta motto. Det går faktiskt både fort och är billigt att handla linser med tillbehör på Lensia.se.

På Lensia hittar du även något som de valt att kalla för ”Smarta tjänster”, dem består av tre olika tjänster som kan förenkla och förbättra ditt köp av linser på hemsidan;

Reload:

På Lensia.se finns det en mycket bra och förmånlig abonnemangstjänst som de kallar för RE:LOAD. Den innebär att man kan prenumerera på sina linser och få dem skickade hem till sig med ett självvalt tidsintervall. Använder man denna tjänst så skickas linserna alltid fraktfritt hem till dig och vill man ändra någon av sina parametrar är det bara att gå in på hemsidan och göra det när man vill.

Refill:

Genom denna tjänst går det hur enkelt som helst att bara upprepa sin senaste beställning av linser. Du behöver alltså inte fylla i dina uppgifter en gång till utan loggar bara in på ditt medlemskonto och klickar på RE:FILL NU-knappen. Då beställer du automatiskt samma varor som du gjorde senast i tiden.

Repack:

Skulle det vara så att du som beställer från Lensia.se vet om att du har ett ganska smalt brevinkast så använder du denna tjänst. Genom att klicka på RE:PACK-knappen när du betalar så packar Lensia din order på ett sätt så att paketet inte blir mer än 3 cm på höjden. Vilket är postens rekommenderade maxhöjd, då slipper du hämta dina varor hos ett ombud och kan vara säker på att du får dem direkt hem i brevlådan.

Prisnivå

Endagslinser: 139 – 349 kronor

Månadslinser: 109 – 679 kronor

Dygnetruntlinser: 319 – 659 kronor

Färgade linser: 99 – 599 kronor

Toriska linser: 229 – 599 kronor

Frakt

På Lensia.se har man alltid som mål att leverera alla varor så snabbt som möjligt. Men tänk på att leveranstiderna kan variera ändå, det kan bero på faktorer som; vilken tid på dygnet och vilken veckodag du genomför beställningen och postens leveranstider till din adress. En normal leveranstid från Lensia.se är 1 – 3 dagar, om varorna är lagerförda. Skulle det vara så att dina linser har ovanliga parametrar eller om du har brytningsfel så kan det ta upp till 14 dagar innan de levereras.